Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka

Populární televizní show plná rozhovorů se známými osobnostmi vyrazí v polovině června napříč republikou po stopách českých filmových pohádek. Ostřílený publicista Honza Dědek si totiž jako kulisu pro natáčení letních dílů zvolil nádvoří a další přilehlé prostory překrásných českých zámků a hradu, jež si v minulosti vyhlídli filmaři a kde vznikly dnes již kultovní snímky. Fanoušci talkshow se tak mohou těšit na devět zastávek na zámcích Opočno, Sychrov, Kozel, Hluboká, Blatná, Loučeň, Nelahozeves, Litomyšl a hradě Špilberk. A aby byla pohádková atmosféra ještě autentičtější, mezi hosty, které populární moderátor vyzpovídá, se objeví slavní představitelé pohádkových postav.

Diváci se mohou připravit na 100 minut nepřerušené zábavy ve společnosti vždy tří hvězdných hostů a samozřejmě také moderátora, který dokáže navodit bezprostřední a zároveň příjemně uvolněnou atmosféru. Ostatně i díky tomu se pořad Honzy Dědka stal oblíbencem televizního i živého publika a stálicí ve vysílání televize Prima. „Loňské letní turné, během kterého se na nás přišlo podívat na osm tisíc diváků, předčilo veškerá má očekávání. I díky fantastickému publiku jsem si to vloni moc užil a už se nemůžu dočkat, až za dva měsíce vyrazíme na letní scénu znovu,“ říká moderátor, který letos oslavil padesáté narozeniny.

Díly, jež vzniknou v rámci všech devíti zastávek pohádkové šňůry, se posléze také odvysílají na obrazovkách televize Prima. Diváci tak mají možnost nahlédnout do kuchyně televizních tvůrců a poznat, jak vzniká úspěšný pořad v přítomnosti kamer.

Vstupenky jsou exkluzivně k dostání v síti Tickestream. Kapacita je však limitována.

 

Odkaz na předprodej vstupenek najdete zde.